انواع ویزای هند

مطلبی که امروزه از اهمیت بالایی برخوردار است در مهاجرت بحث ویزا می باشد و در این متن اطلاعاتی به شما درباره انواع ویزای کشور هند داده می شود که با توجه به این اطلاعات می توانید از طریق راه های ذکر شده اقدام نمایید و اما درباره ی ویزاهای کشور هند ، شایان ذکر است که این کشور هم مانند دیگر کشورها دارای ویزاهای متعددی می باشد که مهاجران وابسته به نیاز خود می توانند برای یکی از ویزاهای ارائه شده توسط دولت هند اقدام کنند . که دسته بندی ویزا ها بصورت گردشگری ، تجاری ویزای کاری ، تحصیلی ، ویزاهای بلند مدت ، ویزاهای کنفرانسی و همایشی ، ویزاهای روزنامه نگاری ، ویزاهای تحقیقی و محققی ، ویزای پزشکی می باشد و متقاضیان می توانند از طریق یکی از ویزاهای ذکر شده اقدام کنند .

ویزای گردشگری

این نوع ویزا صرفا فقط برای گردشگری می باشد و افرادی که قصد مسافرت دارند می تونند این نوع ویزا را از سفارت های کشور هند دریافت کنند و مدت اعتبار این ویزا حداقل 6 ماه یعنی 180 روز می باشد و بعد از به پایان رسیدن اعتبار این ویزا گردشگران 2 ماه فرصت دارند که به کشور خود برگردند و در غیر این صورت طبق قوانین وضع شده توسط دولت هند شخص گردشگر دچار مشکلات قانونی خواهد شد .

ویزای تجاری

از دیگر ویزاهای معتبر ویزای تجاری می باشد و افرادی که قصد تجارت در هند و از هند به کشور های بیرونی را دارند می توانند از مزیت های این ویزا استفاده کنند و میزان اعتبار ویزای تجاری بصورت معمول 6 ماه یعنی 180 روز می باشد که وابسته به ملیت ها میزان اعتبار این ویزا متفاوت می باشد

ویزای کاری

از دیگر ویزاهای ارائه شده توسط دولت هند ویزای کاری می باشد و افرادی که قصد کار کردن در کشور هند را دارند می توانند از این نوع ویزا استفاده کنند این نوع ویزا هم مانند دیگر ویزاها دارای اعتبار زمانی می باشد و وابسته به مدت تاریخ قرار داد کارکنان و حداقل زمان در نظر گرفته شده برای این ویزا 5 سال می باشد و خانواده های این افراد برای ورود به این کشور باید از ویزای ورودی استفاده کنند که این ویزا صرفا برای ورود به کشور هند با هدف غیر تجاری می باشد و افرادی که توانسته اند ویزای کاری دریافت کنند اگر تمایل دارند که خانواده شان همراه آنها باشد می توانند از ویزای ورودی استفاده کنند و خانواده را همراه خود به هند ببرند

لینک ادامه مطلب